A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Y | Æ
  • Beskrivelse: Fars leverpostej er en god gammeldags leverpostej, men nok lidt mere krydret end vanligt. Som regel fås lever og spæk hakket og færdigblandet, og da typisk i forholdet 300 gram lever til 200 gram...
  • Beskrivelse: Når fryseren er fuld af geddefileter og geddeboller, er det tid til nytænkning og opfindsomhed. Resultatet blev fiskeburgeren, der i al sin enkelthed består af en god burgerbolle belagt med det...
  • Beskrivelse: Grundopskrift på fiskefars af geddefilleter, som kan anvendes i forskellige andre opskrifter
  • Beskrivelse: I min bestandige søgen efter anvendelsesmuligheder for de mange gedder, Kornsjöen leverer mig, er jeg nået frem til en opskrift, der læner sig op ad de klassiske opskrifter på fiskebudding fra...
  • Beskrivelse: Den tager tid at lave, men det er absolut besværet værd.
  • Beskrivelse: Denne fisketærte er utrolig rig i smagen, næsten som skaldyr, man får lidt hummerfornemmelser. Men den tager tid at lave, og den koster lidt i råvarerne. Der skal bruges fersk laks, og jeg mener det...
  • Beskrivelse: Focaccia er et madbrød, der egner sig som tilbehør til supper. Det har umiskendeligt en italiensk smag, og går også godt sammen med salater, muslinger og skaldyr.
  • Beskrivelse: Forårsmenu præget af den tidlige høst af havens mangfoldighed af krydderurter. Remoulade af røget laks med krydderurter Fiskesuppe med pocheret havkat og jakobsmuslinger Lammeculotte med frisk...
  • Beskrivelse: At gøre frikadeller er en alvorlig sag, hvor man er oppe mod så stærke kræfter som mor eller bedstemor, der utvivlsomt laver verdens bedste frikadeller. Her er mit bud på en frikadelle, der er...
  • Beskrivelse: Når man deler bord med en fynsk pige, kan det ikke undgås at snakken falder på den fynske rygeost. Det er, som når snakken falder på gamle tider, hvor vintrene var koldere og sommeren længere og...