A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Y | Æ
  • Beskrivelse: En overdådig dessert med mange smagsindtryk, som kontrasterer hinanden godt, og så er det ejendommeligt nok en dessert, der ligger let i maven. Den består af en chokolademousse med en central kerne...
  • Beskrivelse: Når der er dømt fiskemiddag, og torskerygfileterne ligger jomfrueligt snehvide, med en fin frisk duft af hav og saltvand, skulle man være et skarn, om ikke man greb filetkniven og skar en...
  • Beskrivelse: Citronmarineret rå torskefilet nu i fin salt-sur-sød balance og med garniture af kveller, også kaldet almindelig salturt.
  • Beskrivelse: Citrontærte kan laves på den enkle måde, og den kan laves på den kringlede måde, man er ikke i tvivl om, at der er tale om to forskellige tærter, smag og konsistens er meget forskellig, men jeg...
  • Beskrivelse: Når majaftenen tegner til at blive årets aften, når bøgen, den første, springer ud, og haven står i fuldt flor med gule, blå og hvide anemoner, og de første vårmusseroner titter frem ved foden af...
  • Beskrivelse: Sidste aften med kliken. Selv om vi befandt os i Jämtland ikke så langt fra legendariske Fäviken, var vi udmærket klar over, at køkkenchefen ikke hed Magnus Nilsson, og alligevel overraskedes vi over...
  • Beskrivelse: Når vinteren strenges og bukserne strammer efter julens frådseri, er det velgørende med en omgang kysk madkorn. I dette tilfælde perlebyg med en garniture af saltsøde sauterede æbletern og...
  • Beskrivelse: En meget kompleks smagsoplevelse.
  • Beskrivelse: I denne ret koges perlespelten i 20 minutter, lige inden servering vendes fint snittet spidskål og asparges i, og simrer med et par minutter, så grøntsagerne ikke er rå, men på den anden side bevarer...