Citronmarineret torskefilet med limesaft og kveller.

Resumé

Udbytte
Portioner
Forberedelsestid
Tilberedelsestid
Tid i alt

Beskrivelse

Citronmarineret rå torskefilet nu i fin salt-sur-sød balance og med garniture af kveller, også kaldet almindelig salturt.

Ingredienser

1  
Torskefilet (i milimetertynde skiver)
1  
Citron (Saften af en citron)
5 spsk
Limejuice
1 spsk
Olivenolie
1 ds
Røget torskelever i olie
6  
Kveller

Vejledning

Torskefileten skæres i millimetertynde skiver, lægges på frokosttallerken, overhældes med citronsaft og limejuice, olivenolie, salt og peber fra kværn. Når torsken er koaguleret, hvorved kødet skifter farve fra glasagtigt til hvid opal, tallerkenserveres den med garniture af
røget torskelever og blancheret kveller..

Noter

Serveres med flager af tyndbrød med salt og rosmarin.