A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Y | Æ
  • Beskrivelse: Der findes formentlig lige så mange opskrifter på Janssons fristelser, som der findes Janssoner i Sveriges land. Med melede kartofler og faste kartofler, skrællede og uskrællede, med revne kartofler...
  • Beskrivelse: Stegte jordskokker i potpouri med æbletern og porrepur er en flot og meget smagfuld garniture til en god bøf af oksemørbrad. En meget raffineret smags sammensætning af jordskokkerne med...
  • Beskrivelse: Når verdens bedste kok lægger ud med sin favoritopskrift på jordskoksuppe, sender det dønninger ud blandt græsrødder og beundrere, der straks må eftergøre opskriften og modificere den, ikke fordi den...
  • Beskrivelse: Tag en koldrøget lakseside, skær den i skiver og nytænk anretningen, giv æggerøren en fridag i julen. Røget laks med skiver af rygeost og dertil æblemos med peberrod. Fisk og ost i samme bid og så i...
  • Beskrivelse: Intet julebord uden den intens cyclamefarvede sildesalat. Hemmeligheden bag denne herlige sildesalat er de gode råvarer. Man skal anvende gode kryddersildefileter, de skal være gammeldagsmodnede, og...
  • Beskrivelse: Julefrokostens svenske sulemad består blandt meget andet først og fremmest af den sennep og honning glacerede skinke med kryddernelliker. Siden november måned har kølediskene været ved at sprænges af...
  • Beskrivelse: Ingen julefrokost uden medisterpølse. Men hvorfor skal alle de kulinariske højdepunkter lige netop fyres af ved julefrokosten, hvor der er så meget at byde på, så mange traditioner. Man kunne jo...
  • Beskrivelse: Julepostejen er en leverpostej, hvor der er hakkede æbler og svedsker sammen med farsen.