-
Beskrivelse: En festlig og særdeles velsmagende forret, som jeg første gang smagte på Chateau Gris, lidt syd for Beaune by i Bourgogne, i selskab med den navnkundige journalist Ib Rene, Cairo.
-
Beskrivelse: En farvestrålende forret, som kan fremstilles på få minutter.
-
Beskrivelse: Når hr. Olssons ældste søn bliver student, er det tid at byde til Studenterkalas ved Kornsjøen, og da serveres der laksetærte...
-
Beskrivelse: Lam i brunkål er en besværlig måde at lave den norske nationalret Får i kål på, men prøv den en dag, hvor du har tid til at stå en time eller to
over stegegryderne, for en god brunkål skal passes...
-
Beskrivelse: En moderne udskæring af lammet i form af små køller af lammebov, særdeles velegnet til langtidsstegning i ovn ved lav temperatur, minder i princippet om tilberedning af Tjällknöll.
-
Beskrivelse: Traditionelt steges lammeculotter, i det hele taget bliver det meste lammekød tilberedt ved stegning, og det er lidt en skam, for kødet har fantastisk smagspotentiale i kogt tilstand.
-
Beskrivelse: Lammegryde med hele svineriet af forårets friske krydderurter. Dertil en meget pikant tomatsalat.
-
Beskrivelse: Man hører så tit folk sige lam, nej tak, det smager jo af uld. Og lige så tit skal man høre alle bortforklaringerne. Nej, lam smager ikke af uld, det er fårekød, der gør det. Sludder og vrøvl. Selv...
-
Beskrivelse: Man tager en udbenet lammekølle, som er et stykke kød med et stort rundt hul i midten, hvor lårknoglen har siddet. Dette hul råber på et fyld af urter. I dette tilfælde, hvor vi er i det spæde forår...
-
Beskrivelse: Løgkompothistorien begyndte i Greve i Toscana. Jeg var til en fremvisning af conte Cortinis vinmarker med efterfølgende vinsmagning i slottets kælder. Sammen med den fortræffelige vin serveredes...
-
Beskrivelse: Da den gamle doktor lå syg, kom hans gamle opskriftsamling på bordet. Opskrifter udklippet fra tidsskrifter, og små håndskrevne eller maskinskrevne lapper , omhyggeligt samlet gennem et langt liv....