Gulerødder, Toscanske

Det er svært at definere hvad toscanske gulerødder er, en velsmagende grøntsag eller et elegant spicey garniture med et fint syrligt tvist.
...

Ingefærbeskøjter

En hybrid af mandelbeskøjten, blot kryddersat med ingefær, kardemomme og vanilje. I stedet for mandler er der brugt valnødder.

Cremet perlebyg i lun salat

Når vinteren strenges og bukserne strammer efter julens frådseri, er det velgørende med en omgang kysk madkorn. I dette tilfælde perlebyg med en garniture af saltsøde sauterede æbletern og tragtkantareller,
...

Mandelbeskøter eller Biscotti cantucci alle mandorle

Biscotti cantucci alle mandorle med det mere prosaiske navn mandelbeskøjter eller tandknækkeren er en herlig lille italiensk småkage, ikke for sød og bestemt ikke fedende.
...

Nøddebunde så englene synger

Nøddebunde, det er der da ingen ben i. Velsmagende bunde, der kan bruges til lagkage eller udstikkes til kager.

Gubbröra

Når det er årets sommeraften med lunch ved søen, er forretten naturligvis gubbröra.

Sider