Skovhindbær parfait

Når sommeren har den rigtige varme, og når sommeren har den rigtige fugtighed, byder de svenske skove på vilde hindbær i stor bærstørrelse og rigelige mængder. Så er der fest.
...

Kvan parfait

En elegant is, der forener vaniljens sødme med en raffineret eftersmag af kvanens bitterstoffer

Mocca parfait med kanel

Mocca is med kanel er en meget enkel is, som går godt sammen med melon og syltede pærer.

Kødsauce med kyllingehjerter og tørrede Karl Johan svampe

Når hverdags kødsaucen, millionbøf kaldet, skal peppes lidt op og have lidt tyggemodstand tilsættes kyllingehjerter, tørrede Karljohansvampe og rigelige mængder friske krydderurter som løvstikke, merian, orangemynte og colognemynte.

Portobello

Når der er dømt vegetarmiddag, og man tilfældigvis har nogle pragteksemplarer af svampen Portobello, lyder menuen selvfølgelig på ovnbagte fyldte Portobellosvampe.
...

Råraka

Råraka er en ragmunk uden pandekage. Minder mest af alt om en røsti kartoffel. Det er altså en råstegt kartoffel.

Sider