Svampefrikadeller

Når naturen bugner af alle mulige lækre spisesvampe, sætter det naturligvis fantasien i gang med at finde på nye tilberedninger og opskrifter.
...

sort tomatchutney

Eftersom min grønne tomatchutney er en meget efterspurgt vare hele året rundt, er det lidt besværligt at fastholde brugen af grønne tomater, som jo er en decideret sæsonvare. Det har fordret lidt nytænkning, og løsningen er
...

Aborre i Tortilla panering

Når aborrerne bider som gale, er det tid for lidt nytænkning omkring dette lille delikate dyr. Aborren er en uhyre smagfuld fisk, og nej, lad os slå fast med syvtommersøm aborren har ikke flere ben end en rødspætte.
...

Madboller med rug, klid og flid

Fuldstændig samme fremgangsmåde som madboller med klid og flid, blot er der tilsat groft rugmel.

Lammebov, langtidsstegt

En moderne udskæring af lammet i form af små køller af lammebov, særdeles velegnet til langtidsstegning i ovn ved lav temperatur, minder i princippet om tilberedning af Tjällknöll.

Makrel, stegte, i æblecidervinaigre med koriander og enebær

En forfinet variant af stegte sild i eddike. Makrelfileterne er tykkere, saftigere med betydelig mere smag end sildefætrene.
...

Sider