Pickles, picalilly eller sursød sennepspickles

Au recherche du temp perdu, på sporet af en svunden tid. Sommetider kan man få en brændende trang til at genopleve en smag fra barndommen, dette gælder i mit tilfælde
...

Lam i brunkål

Lam i brunkål er en besværlig måde at lave den norske nationalret Får i kål på, men prøv den en dag, hvor du har tid til at stå en time eller to
...

Kødboller til hverdag og til suppe

En kødbolle kan man da altid bruge, det kommer kun an på størrelsen. Der er for eksempel suppeboller, de er ret små, stikkelsbærstørrelse, middagsboller som
...

Kårvikpølsen, en rejse værd

Når en nordmand springer til fjelds og tager en toptur , har han ofte brænde med i rygsækken for at gøre ild og grille en pølse.
...

Fiskeburgeren

Når fryseren er fuld af geddefileter og geddeboller, er det tid til nytænkning og opfindsomhed. Resultatet blev fiskeburgeren, der i al sin enkelthed
...

Focaccia, et godt madbrød

Focaccia er et madbrød, der egner sig som tilbehør til supper. Det har umiskendeligt en italiensk smag, og går også godt sammen med salater, muslinger og skaldyr.

Sider