Aborre i Tortilla panering

Når aborrerne bider som gale, er det tid for lidt nytænkning omkring dette lille delikate dyr. Aborren er en uhyre smagfuld fisk, og nej, lad os slå fast med syvtommersøm aborren har ikke flere ben end en rødspætte.
...

Madboller med rug, klid og flid

Fuldstændig samme fremgangsmåde som madboller med klid og flid, blot er der tilsat groft rugmel.

Lammebov, langtidsstegt

En moderne udskæring af lammet i form af små køller af lammebov, særdeles velegnet til langtidsstegning i ovn ved lav temperatur, minder i princippet om tilberedning af Tjällknöll.

Makrel, stegte, i æblecidervinaigre med koriander og enebær

En forfinet variant af stegte sild i eddike. Makrelfileterne er tykkere, saftigere med betydelig mere smag end sildefætrene.
...

Panna cotta til du piver

Panna cotta er en meget lækker og uhyre nem dessert, der dybest set består af lige dele fløde og yoghurt, stivnet med gelatine. Konsistensen bliver som en ikke for massiv budding, og kun fantasien sætter grænser for præsentationen. Man kan...

Rødløg, eddikesyltede

Syltede rødløg er et uhyre dekorativt og velsmagende tilbehør, der kan løfte hvilken som helst ret, måske lige undtagen pandekager med is.

Sider