A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Y | Æ
  • Beskrivelse: Aborren er en meget delikat fisk. Desværre mestrer jeg ikke kunsten at mede. Jeg har problemer med at få ormen til at være rolig, medens jeg sætter den på krogen, og det gør, at krogningen bliver...
  • Beskrivelse: Når aborrerne bider som gale, er det tid for lidt nytænkning omkring dette lille delikate dyr. Aborren er en uhyre smagfuld fisk, og nej, lad os slå fast med syvtommersøm aborren har ikke flere ben...
  • Beskrivelse: Det begyndte med Bette Niels barnedåb, hvor der var helstegt lam i haven. Sjældent har jeg set en familie, der i den grad kunne tage fra. De færøske aner fornægtede sig ikke, selv skærpekødet gik...
  • Beskrivelse: At andendagsmad smager bedre er en velkendt sag. I dag drejer det sig om en god kraftig fiskesuppe, som skal strækkes og måske forbedres.
  • Beskrivelse: Når man står med to andebrystfileter, og kun skal bruge den ene, kan man passende anvende dubletten til en andepate.
  • Beskrivelse: Frisk og syrlig og alligevel cremet is
  • Beskrivelse: En nordisk variant af en gammel traver
  • Beskrivelse: En aromatisk salat med et selvmodsigende valg af frugter og urter, men prøv den selv. Smagsnoterne går op i en højere enhed, der passer godt som modspil til lyse retter med fine, men svage...