Resumé
Udbytte | |
---|---|
Forberedelsestid | |
Tilberedelsestid | |
Tid i alt |
Beskrivelse
En lille lækker antipasta bestående af sardinier i olie garneret med en Middelhavsgarniture af sauteret løg, hvidløg, porre, tomater og rigelig frisk timian.
Ingredienser
Vejledning
Løg, hvidløg, porre og tomater sauteres i olivenolie til de er møre. Timian tilsættes.
Sardinerne arrangeres i et lille fad og overhældes med grøntsagssauteen, herefter tilsættes olien fra dåsen, og der pyntes med kæmpekapers.
Herefter er retten klar til at serveres. Dette kan ske på crostini, eller toastbrød ristet på brødrister, efterfølgende gnedet med hvidløg, beriget med et par dråber god olivenolie og et drys groft salt. Men men men, jeg synes, at en tynd skive hjemmebagt rugbrød er mindst lige så god, den får den fede fisk til at træde mere i karakter.
Noter
Denne antipasta kan varieres i det uendelige, for eksempel kan der i garnituren anvendes røget eller grillet rød peber og fennikelknold.