Resumé
Udbytte | |
---|---|
Forberedelsestid | |
Tilberedelsestid | |
Tid i alt |
Beskrivelse
Frisk og syrlig og alligevel cremet is
Ingredienser
3
Appelsiner 2 dl
Appelsinjuice (Koncentreret) 80 g
Flormelis 2
Æggeblommer 3
Husblasblade 2 dl
PiskeflødeVejledning
Pres saften af 3 store appelsiner. Der bliver 200 gram saft. Opløs sukkeret i saften og opvarm en mindre del til smeltning af de 3 husblasblade Herefter tilsættes appelsinjuice, æggeblommer og fløde. Blandingen blendes godt, hvorefter den hældes på ismaskinen og fryses i 30 minutter under omrøring. Isen er herefter meget blød og skal en tur i fryseren ved - 18 grader.
Noter
Flot frisk is, der kan nydes med et lille glas eiswein, eller hvis man er til den meget søde tand et lille glas Cointreau.