Resumé
Udbytte | |
---|---|
Forberedelsestid | |
Tilberedelsestid | |
Tid i alt |
Beskrivelse
Familiens absolut foretrukne skaldyrsdip, lige god til en skål pillerejer som til et festligt fad krebs.
Denne mayonnaise er på en gang frisk, men også fyldig, og med ganske små variationer i kryddersætningen har den mange
anvendelsesmuligheder.
Ingredienser
Vejledning
Mayonnaise, creme fraiche og krydderier røres sammen.Det er vigtigt, at man er tilbageholdende med
krydderierne, bliver dippen for stærkt krydret, bliver den banal.
Man kan variere blandingsforholdet mellem mayonnaise og creme fraiche, mere creme fraiche gør dippen - ja friskere.
Ligeledes kan tykkelsen reguleres ved tilsætning af madfløde.
En pikant variation er at anvende røget paprika. Tilsættes et par dråber sød soya får man en dejlig dressing til en grøn salat.
Noter
Det er en dip, der sælger godt, så beregn lidt større mængde end vanligt.