Resumé
Udbytte | |
---|---|
Forberedelsestid | |
Tilberedelsestid | |
Tid i alt |
Beskrivelse
En pastasalat, der dur i sommervarmen, frisk og juicy, med et stænk fisket og lidt salt dressing, som godt kunne give mindelser om skaldyr.
Salatdelen består af groft skåret Romanisalat og rucola, dertil små tomater skåret i kvarte ,vandmelon i små tern og hårdkogte æg i ottendedele .
Salaten blandes med pastaskruer, gerne et mix af alm. skruer, spinatskruer og tomatskruer for at sætte lidt kolorit på foretagendet.
Pastasalaten overhældes med dressingen i sidste øjeblik, og derefter tilsættes dild, rigelig dild.
Ingredienser
Vejledning
Salat, tomater, vandmelon, pastaskruer og æg blandes nænsomt.
Dressingen tilberedes af rapsolie, Oystersauce, gerne den søde, hvis denne ikke haves så en sød soya, et stænk fishsauce soya for at give lidt salt og endeligt lidt vand. Dressingen er ikke sur, må gerne være lidt salt
og antydningsvis fisket. Den overhældes lige ingen servering, og salaten overklippes med dild, rigeligt dild.
Noter
Denne friske salat kan på en varm sommerdag med held ledsages af en iskold tomatdrikkejuice. Køb den på karton, og giv den et personligt præg med et kværn peber og et drys
groft hakkede basilikumblade.