Resumé
Udbytte | |
---|---|
Forberedelsestid | |
Tilberedelsestid | |
Tid i alt |
Beskrivelse
Rødbedesalat med grønkål og rucola er en variation af en salat fra Meyer, det grønne islæt er her suppleret med rucola,
Jeg synes rucolaen med sin skarphed klæder og kontrasterer rødbedernes sødme på fornem vis.
Desuden et elegant parløb mellem rucolaens nøddesmag og solsikkekernernes.
Ingredienser
Vejledning
Rødbederne koges i saltet vand til de er møre, men stadig er faste. Bederne pilles, halveres og skæres i både. De blandes med de syltede kirsebær, der giver dem en glace.
Herpå lægges rødbederne på en bund af den fint skårne grønkål og rucolaen. Grøntsagerne overrisles med kvanvinaigren, og der drysses ristede salte solsikkekerner og skalotteløgringe
over salaten.
Noter
En flot salat til frikadeller, medister eller en hvidløgspate. Men salaten er så rig på smag, at den udmærket kan stå alene,
uden at skulle være tilbehør.