Nøddebunde så englene synger

Resumé

Udbytte
Portioner
Forberedelsestid
Tilberedelsestid
Tid i alt

Beskrivelse

Nøddebunde, det er der da ingen ben i. Velsmagende bunde, der kan bruges til lagkage eller udstikkes til kager.

Ingredienser

100 g
Hasselnøddemel
50 g
Hvedemel
50 g
Valnødder
80 g
Sukker
1 1⁄2 tsk
Bagepulver
3  
Æg

Vejledning

Æg og sukker piskes stive. Mel og bagepulver sigtes i æggeblandingen og herefter vendes hasselnøddemel og blendede valnødder
forsigtigt i dejen. Dejen fordeles på 2 plader på bagepapir, cirka 25 cm i diameter, bages midt i ovnen ved 170 grader i 15 minutter til de er smukt gyldne.
Bagepapiret fjernes og bundene køler af på rist.
Herefter udstikkes de til kager.

Noter

Kagerne monteres i ringform med lagkageplast. Nøddebund, abricoscurd, orangecurd,vaniljecreme og nøddebund.
Kagerne sætter sig på køl.