Resumé
Udbytte | |
---|---|
Forberedelsestid | |
Tilberedelsestid | |
Tid i alt |
Beskrivelse
Nøddebunde, det er der da ingen ben i. Velsmagende bunde, der kan bruges til lagkage eller udstikkes til kager.
Ingredienser
100 g
Hasselnøddemel 50 g
Hvedemel 50 g
Valnødder 80 g
Sukker 1 1⁄2 tsk
Bagepulver 3
ÆgVejledning
Æg og sukker piskes stive. Mel og bagepulver sigtes i æggeblandingen og herefter vendes hasselnøddemel og blendede valnødder
forsigtigt i dejen. Dejen fordeles på 2 plader på bagepapir, cirka 25 cm i diameter, bages midt i ovnen ved 170 grader i 15 minutter til de er smukt gyldne.
Bagepapiret fjernes og bundene køler af på rist.
Herefter udstikkes de til kager.
Noter
Kagerne monteres i ringform med lagkageplast. Nøddebund, abricoscurd, orangecurd,vaniljecreme og nøddebund.
Kagerne sætter sig på køl.