Resumé
Udbytte | |
---|---|
Forberedelsestid | |
Tilberedelsestid | |
Tid i alt |
Beskrivelse
Kylling i saltsurt udstyr er en rigtig forårsret med et raffineret mix i smagen af friske krydderurter og gratinerede saltsure rabarberstykker.
Ingredienser
1500 g
Kylling1 1
Rødløg (snittet på langs) 5
Rabarberstilke (4 cm. stykker) 3
Løvstikkestilke (15 cm. skåret i 2 cm. stykker) 3
Sødskærmstilke (15 cm. skåret i 2 cm. stykker) 2
Svampebouillonterninger (Knorr) 1
Kop vandVejledning
Kyllingen anbringes i porcelænsfad og omgives af snittet rødløg, rabarberstykker, stilke af løvstikke og sødskærm, gerne flækket på langs. Drysses med lidt af løvstikketoppen groft hakket. Hele herligheden tilsættes 2 svampebuillonterninger og 1½ kop vand. Anretningen drysses med salt, og til sidst får den 2-3 spiseskefuld olivenolie, som jævner bouillonen og hindrer rabarberstykkerne i at tørre ud. Fadet sættes på nederste hylde i 175 grader varm ovn.