Grødchips af havreflager

Resumé

Udbytte
Portioner
Forberedelsestid
Tilberedelsestid
Tid i alt

Beskrivelse

Grødchips af havreflager med rosmarin smager eventyrlig godt. De er helt tynde og smelter på tungen med en flot karamellignende smag af smør og rosmarin.

Ingredienser

1 dl
Havreflager
4 dl
Vand
10 g
Smør
10 g
Olivenolie
2 spsk
Skåret rosmarin (Fint malet)

Vejledning

Havre, smør, olivenolie og rosmarin koges i 10 minutter, blendes herefter, salt tilsættes og dejgen afsættes på bagemåtte i 0,5 cm. tykkelse. Bages 45 minutter ved 175 grader.
Chipsene flyder ud til knap millimetertykkelse. Eventuelt kan man prøve en blanding med dobbelt mængde havreflager for at få lidt tykkere chips. Man kan også supplere med boghvedegryn.

Noter

Utroligt velsmagende chips. Farlige, for det er svært at sige stop, før fadet er tomt.