Resumé
Udbytte | |
---|---|
Forberedelsestid | |
Tilberedelsestid | |
Tid i alt |
Beskrivelse
Når man lige har en liter vaniljeyoghurt til overs, er det da nærliggende, at man smider den i en is.
Ingredienser
750 ml
Vaniljeyoghurt 250 ml
Madfløde 6
Æggeblommer 250 g
Melis 25 g
Glucosesirup 4 tsk
revet vaniljestang 2 tsk
Limesaft 5
Husblas bladeVejledning
Husblas blødes ud i koldt vand og opløses i lidt af madfløden. Æggeblommerne piskes stive med sukker og glucosesirup. Fløde, husblas og yoghurt vendes forsigtigt i æggemassen,
vanilje og limesaft røres i. Herefter indfryses isen på ismaskinen.
Noter
Flot is med en lækker konsistens, nem at kugle op. Serveres med en nougatine eller nøddecrocant, eller måske med små fine tern af syltet ingefær.